Friday, July 8, 2011

The Simple-est Contest Ever!! THE BALD BABY CONTEST.

Assalamualaikum.

Kali ni Adam nak masuk contest baby botak pulak =)

1) Post satu gambar anak / anak buah / anak kawan anda semasa 'botak'/selepas cukur rambut/atau memang takde rambut macam Amir DAN letak caption yang menarik / funny / attractive tidak lebih dari 10 perkataan. The simpler the better. State nama baby juga as identification.

2) Tinggalkan comment di entry ini (The Simple-est Contest Ever!! THE BALD BABY CONTEST) as a record of your paticipant.



I think I'm cute with no hair

MUHAMMAD ADAM ZIQRI BIN AFFENDI FITRA

Syarat:
1) Gambar yang dipertandingkan haruslah gambar baby (0-12 months). Tidak Mengapa kalau bukan gambar current, gambar masa baby pun boleh :)
2) Satu penyertaan sahaja bagi setiap peserta.
3) Tarikh tutup : 6 AUG 2011 sebelum 4.00PM
4) The best picture and caption will be chosen as the Winner! Only ONE winner.
5) Keputusan Amir (pengadil) adalah muktamad tau.

 

4 comments:

Nur said...

yes, i think you are!!! thanks adam for joining. keep in touch okay :)

Anah said...

ok, sure!!

rDnA said...

hohoho ape yg adam suka sgt tu..good luck anah..nk join gak la contest ni

Anah said...

ni Adam tgh sronok kacau mama kol 3 pg ms dlm pantang dl.
jom2 kita join ramai2.penghargaan buat baby2 botak..hehehe