Monday, July 11, 2011

Happy Birthday Sayang

Assalamualaikum

Happy birthday abang yang ke- 28 tahun. Moga sentiasa dimurahkan rezeki dan berjaya dalam apa yang dilakukan. Terima kasih atas segala pengorbanan dan kasih sayang Abang. Semoga sentiasa menjadi papa yang penyayang, suami yang pengasih, anak dan menantu yang soleh. Aminnnnnn

Sempena birthday abang kali ni, harapnya abang kurangkan la tengok crita kartun ye, bosan la kalau weekend dengan setiap petang  rumah kita mesti dengar suara kartun. Astro ceria tu bukan untuk abang tau=). Impian abang nak hadiah motor Yamaha LC tu tunggu birthday yang ke-30 ye. Tak mampu la nak beli sekarang. Sekarang hadiahkan gambar je la ye=)

6 comments:

wardah @ fie shah said...

happy birthday to cik abang awak. hehe

nadiah said...

hadiah gmbr je ye, hehe, comellah!!

oke, happy birthday utk hubby awak jgk!! :)

salam kenal anah!

aDieyZa said...

happy birthday utk ur husband.. semoga kebahagiaan kekal milik kalian berdua.. amin..

rDnA said...

happy birthday to papa adam..smoga u all always bahagia..

Anah said...

wardah: tq=)

nadiah: gambar je dulu..rq=)

zana and dina: tq, amin

Puan Kutu said...

cik abg anah tu sama jer keinginan dgn en suami sy..nk lc tu jugak...tp tak mampu lg nk beli.haha..