Saturday, June 25, 2011

SEPAH-Juara Maharaja Lawak

Assalamulaikum..

akhirnya program Maharaja Lawak dah sampai ke penghujung. maknanya tak de lagi program yang buat saya gelak sampai semput. mana tak semput sebab kena control gelak, kalau gelak sesuka hati mesti anakanda terjaga..maka gelak la kami laki bini dengan penuh kesopanan gitu.

tapi apapun semalam memang puas hati sebab lawak memang semua best tahap gaban, tambah2 Sepah..memang terbaik..memang layak menang..dah la sememangnya minat Sepah walaupun tak mengundi..wawawawa...Astro pun dah banyak untung apa, siap tambah RM 50 ribu lagi duit untuk setiap pemenang..kaya2..tapi apa pn Nabil paling banyak dapat semalam..



cik pad cakap nak terminate Mustika..hahaha..selama ni pun tengok nak layan Maharaja Lawak je..=)

5 comments:

♥ Elin ♥ said...

terminate jer....astro dah bnyk untung..untung siaran ulangan!...

Anah said...

kena terminate mustika je dl..astro xabis kontrak lg..siaran ulangan je manjang, tu pn ada hati charge lebih lg..

Puan Kutu said...

sy tgok kt youtube jer.tak langgan mustika pun.huhu sepah mmg layak menang..best2..

Aidanisme said...

kitorg pasang astro pun sbb tpt tinggal payah dpt siaran..

tp ade member terminate mustika kena charge pulak rm10.. duittttt

Anah said...

muni: cik pad langgan mustika sbb terpengaruh ng promoter astro asyik duk call je

mama aidan: sama la, sbb susah dapat siaran..tp bila pindah rumah dapat je siaran tp kn kontrak..terpaksa la langgan.. laaa nk terminate pn kn duit ke..melampau la, cam bnyak je guna kudrat=(