Saturday, November 27, 2010

Alhamdulillah...Our first anniversary..

hai....
alhamdulillah, esok genap usia perkahwinan sy setahun bersama cik pad tersayang...pelbagai peristiwa suka dan duka berjaya kami harungi bersama, dr ketawa terbahak2 smpai la menangis beria2...rasa cepatnya masa berlalu, rasa baru je kalut2 pikir hal2 nak kawin dl..alhamdulillah

memandangkan ni ulangtahun perkahwinan yang pertama, perasaan nk celebrate tu mmg la sgt2 semangat, tp nampaknya harusla dilupakan atau dipospone ke hari lain..mana tak nya, esok dh ada appoinment ng dr kt KK tuk check up 34 minggu, baby harus diutamakan skrg ni.. pastu kn g kenduri plak..mmg xsempat..nak celebrate hari ni pun xleh..cik pad keje...sy rasa nak masak2 je la, cik pad request nk makan telur kicap je hari ni...senangnya..huargh huargh..cam klakar je celebrate anniversary makan telur kicap je..

yg pasti semalam kami dh g cari hadiah..mmg langsung xsurprise sbb sy nk bagi hadiah yg mmg kn bawak cik pad g kedai..dh alang2 sy pn pilih la hadiah sy sndiri...; )



1 comment:

Noli said...

salam hai..
slmat ulang tahun..moga berkekalan kbhagiaan ni yer..tc ;)