Friday, December 10, 2010

35 weeks..

Assalamualaikum....
fuhhh..lamanya x menulis...secara dasarnya mmg malas ataupun bersamaan dgn xde mood...skrg ni asyik sakit kepala je, mgkin sbb tidur malamku tidak lg lena kerana sakit perut yg melanda..isnin ni dh 36 weeks, selasa sy dh nak balik terengganu, nk balik awal2 la..xkisahla baby nk keluar awal or nk tunggu smpai due date, yg penting balik kg dl..anak first ni xleh nk jangka, bersiap sedia je la..lg pn masa check up 34 weeks ritu nurse yg check tu ckap kepala baby dh masuk bahagian pelviks, xtau la kalo nurse tu bergurau..hahaha (mode: excited ok plus takut)..

jadi, disebabkan mak cik sy dh nk dtg amik sy, maka sy dgan semangatnya kemas2 la semua brg (xde la semangat sgt, suami sy yg semangat..cm seronok je sy nak balik kg,hahaha..kurus la sket cik pad sy tu, xde org nk masak)...jom layan gambar barang2 yg dh siap k..

beg hospital baby

barang yg nak bawak balik kampung

barang2 dlm storage box hijau (isi semua baju, barut, bedak dan segala2nya sepanjang pantang kt kg nnti)

longgok je kt satu tempat, senang nnti masuk bonet je..=)

sket je barang2nya, nnti suami sy balik dia akan bawak lg yg selebihnya..xmuat bonet la kalo nk bawak balik semua skali..dlm ms yg sama, sgt sedih nk tinggalkan cik pad sayang sy tu..msti abg kurus kn..jgn lupa study tuk viva, kalo nk ambik baju dlm almari tu, ambik la elok2, jgn tumbang plak baju yg tersusun tu..dapur tu slalu2 la lap, nnti semut dtg..bnyaknya nk pesan..huhuhu

No comments: