Friday, December 10, 2010

Kisah semalam....

hello.....
tiba2 saya rasa kagum ngan diri sendiri...pehal nak kagum2 kan??xperasan ke saya rajin mengepost harini...hehehe

tiba2 nak tulis pasal kisah malam td..tgh hari td suami saya balik tuk sembahyang jumaat, maklum la rumah ng tempat keje tu dekat je..tiba2 suami sy ungkit pasal dia jatuh katil malam td, apa kes jatuh katil pd malam jumaat..haippp jgn pikir bukan2 ye...dh setahun kawin baru sekarang ada adegan jatuh katil, kalo baru kawin tu ye la kot sbb xbiasa tido share katil ke, xleh nk behave lg ke masa tido..ni lpas setahun baru terjadi..

jd mula la otak sy ni berkerja memikirkan faktor2 jatuh katil:

1)cik pad sy mimpi jatuh gaung (cik pad cakap dia xmimpi apa2 pn)
2)cik pad rasa menjarakkan diri ng isterinya yg tido xleh nk diam..kejap pusing ke kanan, kejap ke kiri (sy rs sy xpusing teruk2 sgt)
3) cik pad ditendang oleh isterinya (ohhh...saya hormat suami sy..kikiki)
4) katil tu sempit sbb kami dah sama2 gemuk (cik pad terdiam dan mgkin inilah jawapannya)

sedihnya kalo yg no 4 tu betul..stress ok..maka sy ng gigihnya korek folder2 gambar cari gambar kami dulu2 ng sekarang...gambar zaman dulu kala tu dl saya benci nk tgk sbb sy rasa sy gemuk, tp bila sy tgk balik td terlintas kt hati ni..kurus gak aku dl, kalo dl berat lbih 55 kg dh meroyan skrg berat 77 kg hanya mampu tergelak je smbil berangan pas deliver nnti nak pantang betul2..harap2 leh kurus..

dulu kala ( cik pad sgt kurus ms ni)

 sebulan lbih pas kawin( telah menunjukkan ciri2 tumbesaran yg bagus terutamanya bhgian muka)


sekarang (kami yg membesar bagaikan juara)

mode skrg adalah berazam nk kurus pas beranak...sy ngan cik pad nk lawan sape turun lg banyak pas sy beranak nnti..takutnya..wawawawa

1 comment:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam kenal. thanx folo my blog

dah 36 weeks ye..eheheh kene berjaga2 la tu
pegnent bb boy ke?

biasala tu..dah kawen semua membesar ngan jayanya

sy dulu berat naik 23 kg tau masa pegnent sampai tak larat nak bawak diri..ahahahah