Saturday, March 19, 2011

3 tahun menyulam kasih

ecehhhhh tajuk xleh tahan...sebenarnya nk cakap hari ni 19 Mac bersamaan ngan anniversary couple saya ngan cik pad yg ke-3..Alhamdulillah perkenalan yg singkat membawa kami je jinjang pelamin dan kami pn hidup dlam kebahagiaan, rukun, aman dan damai..hahaha

pertemuan saya yg pertama adalah ms cik pad jadi juri ms poster presentation tuk industrial training..sy xcam pn cik pad, bila cik pad bgtau br sy tau..hehehe..maklumla ms tu org dh ada bf, so xpndang lain la..pastu kami ditakdirkan bersama ms final year projek sy, start drp tu cik pad cam pantang tgk sy online kt YM, asal sy online je msti dia nk tegur, slalunya slalu invi sbb malas nk layan..pastu dia start tnya psal status sy, conform la sy jujur bgtau sy dh ada bf..start haritu bermula la episod malang dlm hidup sy, tiap kali jmpa cik pad tuk projek msti sy balik ngan deraian air mata..benci sgt tau..ngan family pn sy ngadu pasal cik pad..sebenarnya nama cik pad tu sy yg bagi sbb senang nk ngumpat kan...xlama pastu hubungan sy ng x-bf yg bernama mr.b bukan nama sebenar tu berakhir...3 blan pastu cik pad dpat tau, dan beliau menjadi manusia yg paling baik hati dan paling best, semua yg dia buat menggembirakan...xlama pastu iaitu pada tarikh seperti diatas, cik pad pn meluahkan perasaan kt skype, xgentle lgsg..hahaha..esoknya tu br la cakap  betul2..kikiki

2 blan kami bercintan cintun, cik pad nk jmpa family sy..g la jmpa, pastu bln 8 family kitorang jmpa pas konvo..bln dis tunang then setahun pastu kawin..Alhamdulillah skrg kami dh ada si budak kecik yg namanya Adam ni..sesunnguhnya perjalanan cinta kami sgt pantas..syukur Ya Allah..sesungguhnya kita hanya merancang, Allah yg menentukan..buat suami tercinta Affendi Fitra Asral, terima kasih atas segala kegembiraan yg abang berikan..moga kerukunan dan keharmonian dlm rumahtangga berkekalan hingga akhir hayat..I Love You..dan nama cik pad tu adalah nama yg tercomel skrg ni..kikiki

1st time g dating, g zoo taiping tu..

1 comment:

~Yun~ said...

anah,due2 mude remaja dlm pic tu...hehe~