Thursday, November 17, 2011

Jalan-jalan Penang- Entry masyam ",

Assalamualaikum

Hik hik saya rajin (Tiba-tiba je kan??) hahaha

Ahad haritu kami gi hantar mak ayah mertua gi airport Penang. Flight kul 7, makanya kul 5 pagi kitorang dah keluar rumah. Yang kesiannya Adam tak mandi sebab tak sampai hati nak mandikan dia pagi2 hari tu. Lagipun fikir lepas tu terus nak balik, tak de la ralat sangat kalau tak mandikan dia. Sebab tu entry ni jadi entry masyam sebab ada budak tak mandi=).

Tapi bila dah sampai Penang rasa cam tak lengkap kalau tak pergi pekena nasi kandaq Line Clear. Kol 8 lebih kami sampai ada lauk ayam je, bantai je la makan. Lepas makan gatal pulak kaki nak gi Padang Kota, masa tu rasa macamPenang tu kami yang punya, memang tak ada orang masa tu. Adam pun sempat la main gelongsor dengan gembiranyanya. Pertama kali kot Adam gembira main sebab selalunya dia akan nangis ngada2. Sebab dah besar kot, dah pandai main. Baba kena rajin la bawak Adam gi playground =)

Budak yang tanpa rasa bersalah pakai baju tidur =)

Alang2 kat Padang Kota, nak balik mesti la naik Feri. Ni kali pertama Adam naik feri ok!! Ok la kan sebab sampai Penang pun baru 3 kali. Masa kat feri tu nampakla Adam tu excited tapi tak terluah sebab dah ngantuk. (Camno tu??). 

Mama, Adam ngantukla

7 comments:

fiszah_pjo said...

oleh sebab alang2 la budak tu jadi masyam kan..hee..alang2 datang,alang2 dah dekat..hehe..takpe, baby ni masam pun comel..hehe

aThidEaN said...

bestnya.rindu penang

~YUN~ said...

besnya xder orng kt pdng kota,hehe

Anah said...

Fiszah: sbb alang2 la Adam jadi masyam. Kalau tak dia mandi paling awal, kalah org nk g kerja

athi: balik la..hehehe


yun: mmg best, slalu pergi petang2 penuh ng manusia ngan gagak skali=)

~YUN~ said...

hahaha!2la..gagak banyak situ,bilala nk ajak afif main situ ye..

♥ Wina ♥ said...

waaaa nk gi Penang jugak tp x tau bile huhuhuuuu

Anah said...

Yun: tak payah Penang, kat taman tasik pun boleh..tp kn pergi ms tak de org la, baru puas nak main

wina: sila rancang dr sekarang..hehehe