Thursday, October 14, 2010

Assalamualaikum...

Alhamdulillah..akhirnya ada gak blog sendiri..selama ni asyik jadi silent reader kt blog org je..dah tu cam addicted plak nk baca blog hari2, kejap2 bukak baca blog org nk tgk ada update pape x, smpai suami cakap 'ayang buat la jgak, nnti leh abg baca'..berbekalkan semangat dan sokongan yg suami berikan,maka wujud la blog ni...dlam ni saya nk tulis cerita2 psal kehidupan saya yg mana leh sy jadikan kenangan nnti...rs cam terlambat je br nk buat blog, dh kawin, preggy pn dh separuh jalan..hahaha..lantak la..nnti leh cite pasal anakanda sy yg tgh aktif dlm my tummy ni...

kpada kawan2 sume, sudi2kan la baca blog sy yg macam budak baru blaja ni walaupn hakikatnya dh nk jadi mak budak..

 perkenalkan tuan punya blog dan suami, skrg dua2 pn dh kembang semangkuk..hukhukhuk

p/s: yun and miza adalah inspirasi saya sbb diorg la kawan sy yg berblog yg sy slalu jumpa pn..gagagga

3 comments:

~Yun~ said...

anah gebusss!welcome dear..yun akan jd follower tegar anah..sile update psl baby ye..sekian!!hehe~muahh!!

anah said...

hahaha..nnti anah update,tp skrg msih tekedek2 mencari camne nk hias blog ni..kaku dan kosong..huhu

Meey@ said...

welcome to alam maya anah!
sila rajinkan diri anda untuk update selalu yer.hihi.(inspirasi la sgt aku ni kan!)heeeeeeeeee..