Tuesday, January 29, 2013

Adam is 2 years old boy!!!

Assalamualaikum..
Entry ni sebenarnya dah lama dlm draft sejakmkonon-konon nak semangat kembali berblog. Tapi ternyatala hangat-hangat tahi ayam, terbengkalai jadinya, harini semangat sebab dah on laptop. Dah lama tak online ngan laptop sejak Cik Pad hadiahkan Samsung Galaxy SIII sempena lahirkan Alisha (hadiah la sangat, padahal paksa cikpad belikan,muahaha).Jom sambung cerita..

10 January 2013 genap usia Adam 2tahun. Sekejap je masa berlalu,dah  2 tahun anak bujang saya tu. Sekali lagi takde sambutan birthday untuk Adam. Rasa bersalah sangat sebab tahun lepas tak buat sebab rasa cam dia kecik lagi, then plan nak buat masa dia 2 tahun. Tapi tak sangka la pulak mama dia tengah pantang kan, so buat kecil-kecilan je, hantar kek ngan goodies kat taska. Pandai-pandai la cikgu nak buat cam mana. Next year nak kena pastikan buat birthday party untuk Adam, sekali dengan adik Alisha.Ampunkan mama sayang. Nanti kita gi beli hadiah birthday ye. Baba dah kasi lori besar tapi menyakitkan hati asyik tercabut je kepala dengan ekor, yang jadi mangsa mama la tukang sambung. Last2 simpan dlam bilik belakang. Nanti kita gi cari hadiah yang best tapi murah. Blehh??

birthday cake Adam. Simple je
ok takat tu je la, next enty kish kelahiran Nur Alisha Zahra.
 

2 comments:

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)