Wednesday, December 14, 2011

Baby Cute Contest

Assalamualaikum


Tadi jalan2 kat blog iizla, then nampak la contest ni kan. Dah lama tak layan contest, lagi pun contest ni senang je. Jom join!!!!


Gambar konon2 cute yang dipertaruhkan:

Nama ibu: Anah
Nama anak: Muhammad Adam Ziqri
Tarikh lahir: 10 Januari 2011


syarat -syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada baby yang berumur dari 1bulan ke 2tahun.
2. Sila Letakkan banner contest di sidebar blog anda dan entry anda.- DONE
3. Anda hendaklah menjadi Follower blog BAJU BABY ATAS RAK. - DONE
4. Buat entry tentang contest ini dan link back ke entry ini. -DONE
5. Sertakan sekeping gambar sahaja dalam entry anda.- DONE
6. Terbuka kepada anak sendiri/ anak saudara / adik anda. 
7. Anda dikehendaki menwarwarkan hadiah yang bakal dimenangi didalam entry anda.- DONE
7. Sila nyatakan nama anda,nama baby dan tarikh lahir baby.- DONE
8. Anda mesti TAG sekurang-kurangnya 4orang untuk join contest ini. -DONE
9. Tinggalkan link entry anda di kotak komen. -DONE


Hadiah yang bakal dimenangi :

Pemenang Tempat Pertama (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI T-SHIRT HATE HERO.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima SEHELAI DRESS + SEHELAI SHAWL. 



Pemenang Tempat Kedua (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI TSHIRT BAND untuk peserta lelaki.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima DUA HELAI SHAWL untuk peserta perempuan.



*pemenang hanya seorang*
*kalau perempuan dapat hadiah untuk perempuan..dan sebaliknya...harap maklum*


Pemenang tempat pertama (baby) :

Akan menerima 2HELAI ROMPERS + 2 PASANG BURSHA + 1PASANG TIGHT


Pemenang Tempat Kedua (baby) :

Akan menerima SEHELAI ROMPERS +1PASANG BURSHA




Tarikh tutup :: 8.Februari.2012
Nak tag:

6 comments:

~YUN~ said...

tq anah,nti yun join!! =)

♥ Elin ♥ said...

wahh!!kena tag,,tq dear...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

gud luck dear!

rDnA said...

nk join la anah..heee sibuk je kan??

LZ Qimayra said...

saya datang dari contest yang sama .. sementara menunggu tarikh tutup, jom bw sambil follow kalau sudi :)

btw, saya dah follow blog ni, gud luck utk contest! :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/baby-cute-contest.html

from sabah with love ^^

@naAzli said...

Salam Anah

BErbesar hati menjemput Follower http://ajourneyofamna.blogspot.com/ menjamu mata di blog shop yang baru beroperasi Jan 2012 :

http://mamaaunishop.blogspot.com/

thanks!!