Friday, October 21, 2011

Segmen: What's in my bag??

Assalamualaikum

Semalam kena tag dengan Mummy Yun, tapi hari ni baru sempat nak selongkar bag =). Mari kita tengok apa yang ada. Taraaaaaaa!!!!


  1. Purse ( Banyak kertas daripada duit..Hehehehe)
  2. Handphone CSL ( hp ke-4 selepas kelahiran Adam, sangat cikai..rosak pun tak nangis=))
  3. Note book + pen
  4. Envelope duit ( untuk kenduri & ziarah)
  5. Pantyliner
  6. Kad kahwin (kenduri bulan 11,simpan siap2, nanti sesat cari rumah pengantin=))
  7. Cosway Two way faoundation
  8. Elianto Liquid foundation (Hanya beratkan beg)
  9. Clinique lipstick
  10. Lipgloss
  11. Blusher Silky Girl ( Guna kalau ingat)
  12. Stokin Adam (Spare kalau terlupa pakaikan kat rumah)
  13. Ketip kuku Adam (kuku Adam cepat panjang)
  14. Sikat Adam (sangat tak sure kenapa ada dalam beg sedangkan Adam bukannya jenis berambut)

Banyak dengan barang tak guna je, tu belum masuk baju spare & lampin Adam.

Hanya perlu :
  1. Salin tajuk : Segmen : What's in my bag?
  2. Copy dan Paste gambar Banner atau Header kat atas tuh serta link kan ke post ini.
  3. Tag beberapa banyak blogger korang nak.
  4. Publish dan letakkan url entry korang di sini. 


Nak tag:
  1. Athi
  2. Dina
  3. Belle
Tiada paksaan, siapa2 nak join pun boleh. Seronok rasa cam artis kena terjah dalah Fuhhhh

6 comments:

aThidEaN said...

thank u anah for tagging
nnt balik rumah baru boleh amik pic handbeg ni..sbb datang offis xbawa handbag.bawa beg pump, pastu dlm beg pump tu la letak purse..

♥ Elin ♥ said...

anah tq sebb turut join sekali.. ;)

Sidratul Muntaha said...

seb baek tak kena sbb daku takde handbag yg lawo..
huhuuh

Anah said...

athi: multipurpose betul beg pump athi=).

Elin: welcome =)

Sidratul muntaha: saja suka2 je, handbag anah pun dah teruk dah kena ganyang ngan Adam.

rDnA said...

alamak..kena tag la pulak..adoii banyak benda dlm bag ni..nnt dna buat ye

Cho Zila said...

orang pompuan memang giniler macam2 dibawanyer tapi senangkan.... kalau terlupa der dah dlm handbag